Rendezvények

 Konferencia és rendezvénytermek:

 Legyen szó konferenciáról, csapatépítő tréningről, partnertalálkozóról, sajtótájékoztatóról, céges rendezvényről, karácsonyi partiról, elegáns bálról, bemutatóról, családi napról, családi eseményekről, esküvőről, a Forster Vadászkastély ideális lehetőségeket kínál.

 

Rendezvényterem:sss
A Makovecz stúdió által tervezett 500 fő befogadására alkalmas Rendezvényterem tökéletes harmóniát alkot a minket körül ölelő természettel. Belső kialakítását illetően egyedi építészeti elemekkel, a népi, és a modern kor tökéletes harmóniájával találkozunk. A rendezvényterem ablakai a látványparkra (vízimalom, tó, azon átívelő fahíd, búbos kemence) néznek, a rendezvényeket csak a természet zaja, a madarak csicsergés zavarja meg. A rendezvények szüneteiben vendégeink megpihenhetnek a csodálatos színekben pompázó parkban, átsétálhatnak a kerti tavacskán kialkított hidon, és gyönyörködhetnek a természet szépségében. Ha az időjárás engedi, a rendezvényterem előtt kialakított helyszínen, a vendéglátás a szabadban is lebonyolítható.


sssVadászterem:
A Forster Vadászkastélyban található Vadászterem egyediségével, sajátosságával hívja fel magára a figyelmet. A terem hangulatát az antik bútorok, egyedi trófeák, és kandalló teszi különlegessé, ablakai az ősparkra néznek. Vadásztermünk üzleti és családi rendezvények lebonyolítására egyaránt alkalmas.


Szabadtéri lehetőségek:
A Forster Vadászkastély parkja, illetve adottságai (pl. udvaron búbos kemence, bográcshely) ideális helyszínként szolgál szabadtéri rendezvények, pl. csapatépítő tréningek, családi napok, kerti partik,és koktél partik lebonyolítására. Családi napok alkalmával igény szerint szervezünk főzőtanfolyamot, főzőversenyt, látványsütéseket, erdőtúrát, ügyességi versenyeket, illetve gyermek programokat.

Nagyszínpadunkon könnyű, és komolyzenei, illetve prózai előadások lebonyolítására van lehetőség. Az előtte található tér, a rendezvény típusától függően, kb. 3000-4000 fő befogadására alkalmas.

Parkolási lehetőség: zárt, őrzött parkolóban kb.150 személyautó, illetve buszok számára.

Kínálatunk röviden:
- konferenciák
- csapatépítés
- tréningek (outdoor, indoor), oktatások
- szemináriumok
- céges rendezvények
- partnertalálkozók
- karácsonyi céges rendezvények

Konferencia csomag:

Kávészünet, bekészítés (kávé, tea, üdítő, ásványvíz, édes aprósütemények, és helyben sütött pogácsa)

Étkezések: Igény szerint háromfogásos, svédasztalos, vagy kemencés ételek, finom, helyben sütött házi kenyérrel

Technikai eszközök: CD lejátszó, teremhangosítás mikrofonnal DVD lejátszó, Flip-chart tollakkal, projektor, TV, Videó lejátszó, videokamera,  igény szerint tolmácsgép biztosítása.

Kisebb rendezvények alkalmával a kastély épületében lévő Vadásztermünket ajánjuk.

Ajánlatunkat minden esetben az egyedi igények felmérését követően készítjük el.

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Aktualitások

Hírlevél

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
akciós ajánlatainkra, eseményeinkre!

Elfogadóhely

multipont

itthon

 Üdülési cskk

Erzsébet utalvány

OTP SZÉPkártya

K&H SZÉPkártya
MKB SZÉPkártya

Támogatás

hotelstars.eu

Kiemelt partner


rendezvenyhelyszinek.hu